Aktiviteter i klubben

TRÆF I KLUBBEN FOR SORT SPIDS SØNDAG 1. SEPTEMBER 2019 I BIRKENDE BOLDKLUB

Kl. 10.00 – 12.00 Kuldfremvisning og avlsgodkendelse For at kunne fortsætte avlsarbejdet på tilfredsstillende vis, er det nødvendigt at flere parringer gennemføres med avlshunde fra flere grene. Din hund kan være en vigtig brik i dette spil. Avlsgodkendelse: Læs om avlsgodkendelsen på klubbens hjemmeside: www.sortspids.dk.

De, der skal til avlsgodkendelse, modtager en særskilt indbydelse.

Kuldfremvisning: Hele kuldet samt forældrene indkaldes, så vi kan vurdere dem samlet. Det er vigtigt for det videre avlsarbejde, så vi dels kan få et indtryk om vi bevæger os i den rigtige retning med avlen. Ved tvivlsspørgsmål, kontakt Elisabeth Meinild, e-mail:elisabeth@meinild.net, eller tlf. 28717195.

Alle til avlsgodkendelse og kuldfremvisning vil få besked om mødetid.

Kl. 12.00 Fælles frokost Som noget nyt vil vi spise sammen ved langbord i vores nye telt. Frokosten koster ca. kr. 50 og skal bestilles forud. Se mere information i nyhedsbrevet fra Juni. Det kan findes under menuen “Klubben for sorts spids” og derefter “Arkiv”

Kl. 13.00 Auktion

Klubben modtager gerne sponsorgaver til auktionen, som vi gentager efter sidste års succes. Kontakt bestyrelsen senest 14 dage før træffet, hvis du vil være sponsor eller skaffe gaver.

Hundeaktiviteter hele dagen

Der vil være forskellige hundeaktiviteter dagen igennem. Vi har købt en lille agilitybane, som skal indvies, og der vil være mulighed for at prøve hunderally.

Der vil desuden være et informationstelt, hvor det vil være muligt at få svar på spørgsmål om bl.a. opdræt.

Vi glæder os meget til at se både nye og gamle medlemmer på træffet.

Se mere information I nyhedsbrevet fra Juni. Det kan findes under menuen “Klubben for sorts spids” og derefter “Arkiv”

Der er mange gøremål i forbindelse med træffet, så hvis du har lyst til at give en hjælpende hånd inden og under træffet, så kontakt Elisabeth Meinild, e-mail:elisabeth@meinild.net, eller tlf. 28717195.